MOTIVASJONS- og INSPIRASJONSSEMINARER

MIN FILOSOFI....

Jeg ser på alle mennesker som roser. Noen er sterke og selvstendige, andre er svake og litt bortgjemte...men ser man litt nøyere etter er disse små rosene kanskje med på å støtte opp om de sterke som lyser kraftig. Alle rosene er like betydningsfulle og vakre - og har sin unike plass i det jeg kaller livets hage. Rosene trenger vann, stell og pleie for å sitt beste og blomstre til alles glede.

Mennesker kan la seg inspirere, og til en hvis grad motivere, men selv motivasjonsmotoren sitter i hver enkelt. Jeg ønsker med det jeg gjør å hjelpe noen til å få igang motoren sin eller gi litt hjelp til vedlikehold. I mitt arbeid har jeg noen virkemidler og idéer som kan brukes som verktøy for disse motorene....Det viktigste redskapet jeg bruker er mine dikt.

Jeg ønsker å sette ord på det som andre ikke klarer. Jeg ønsker å sette ord på det andre føler. Jeg ønsker å sette ord på det andre viser meg med sitt liv. Jeg ønsker å være en stemme for de stemmeløse. Jeg ønsker å være en formidler av glede, inspirasjon, trøst, håp og oppmuntring - formidlet med hjertets språk - et språk som er universalt og forståelig for alle. Diktene mine danner ofte utgangspunkt for samtale - eller brukes i form av foredrag og innlegg.

Jeg skriver dikt på NORSK og på SPANSK - og formidler disse på samlinger, seminarer, julebord, ulike selskaper m. m. Min filosofi er at hverdagsdiktene er noe som vi alle trenger og som kan brukes i mange sammenhenger - for vi er da en gang alle hverdagsmennesker i ulike roller i samfunnet...med et hjerte som trenger vann, stell og pleie for å blomstre å yte sitt beste til nytte og glede for andre enten man er sykepleier, advokat, lærer eller elev......

VELKOMMEN til litt hjertelig vedlikehold!

Foredrag RÖYKEN HAGELAG sitt JULEBORD desember 2012.

FOREDRAG med diktlesning: KULTURDAG i Høvåg mai 2013.

BOKLANSERING: "Dans pá roser" (2010) med forlagsdirektór Alf Bergli.

"MED ROSER I HJERTET" 2012

"ROSER LANGS VEIEN" desember 2013 - sammen med forlagsdirektór Alf Berli.

"Dikt som inspirasjon i hverdagen" - foredrag 2012.

Diktkveld - november 2012.

Deltakelse pá INTERNASJONAL DAG pá Skárer Gárd 2013

Nyeste kommentarer

02.06 | 10:46

Hei, Jeg har time kl.13.00- 03.06.21 i Sandvika hos notarius publicus. ...

30.04 | 21:12

Takk for at vi får gå på verdens beste spanskkurs! Lærerikt, inspirere...

13.11 | 12:24

Det er bare å sende meg en mail til: maritsvensen@gmail.com

11.11 | 09:28

Hvordan kan kjeg komme i kontakt og avtale privatundervisning?